XPel Fall 2018

 In
1
Nov
torsdag
2018

XPel Fall 2018

Spelplats
EFS-Kyrkan i Ängelholm
Stad
Ängelholm
Kostnad
0,00kr
Anmälningsstatus
#

Välkommen till XPel Fall 2018 i Ängelholm. Den 1-3 november möts vi i EFS-Kyrkan på Metallgatan 31 för några dagar tillsammans av Jesus, gaming och gött folk. Höstens event har 3 spår: LAN, Konsol och Brädspel, du kan anmäla dig till bara ett eller till alla, du väljer själv! Vi ser iallafall fram mot feta dagar tillsammans.

Hur tar jag mig dit?
Med bil ställer du in din GPS på Metallgatan 31, Ängelholm
Med buss hoppar du av på hållplatsen Metallgatan och går sista hundra meterna, mer information och tider finns på www.skanetrafiken.se
Med tåg hoppar du av på Ängelholms station, mer information och tider finns på www.skanetrafiken.se. Kommer du med tåg? Hör av dig i dagarna innan så ser vi till att hämta dig på tågstationen.

Förnamn*
Efternamn*
LAN-alias*
Födelsedatum(ååååmmdd utan bindestreck)
Adress
Postnummer
Postort
E-postadress*
Telefonnummer*
Församling
Ev. allergier
Spår
LANKonsolBrädspel
Jag tar med mig
Egen datorXbox 360Xbox OnePS3PS4WiiAnnan konsolPlatt-TV (minst 32'')
Jag godkänner XPels regler, läs dem här.*
Jag är född 2005 eller tidigare*
Genom att klicka i rutan godkänner du att XPel och våra samarbetspartners fotograferar och filmar dig under eventet för att använda materialet i sociala medier och i marknadsföring för XPel.
Jag godkänner
Genom att anmäla dig ger du oss tillåtelse att använda de uppgifter du anger för att kontakta dig om kommande event arrangerade av oss eller våra samarbetspartners. Vi kommer även att dela uppgifterna med studieförbunden Bilda/Sensus vid behov. Vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR.*

Recent Posts

Start typing and press Enter to search