XPel Fall 2020

 In
29
okt
torsdag
2020

XPel Fall 2020

Spelplats
EFS-Kyrkan i Ängelholm
Stad
Ängelholm
Kostnad
0,00kr
Anmälningsstatus
#

Varmt välkommen ska du vara till XPel Fall 2020! Datumen du ska skriva in i din kalender är 29-31 oktober. Vad är då XPel? Det är ett läger där vi träffas och spelar datorspel, tv-spel, brädspel och har annat kul för oss! För mer information läs gärna mer under informationsfliken här på hemsidan.

Angående Covid-19
På grund av rådande omständigheter har vi begränsat deltagarantalet till 25 personer för att vara säker på att vi kan hålla rätt avstånd till varandra. Om du känner av minsta lilla symptom måste du stanna hemma. Vi följer ständigt Folkhälsomyndighetens uppdateringar för att kunna göra ett så säkert läger som möjligt.

Eftersom vi har begränsat antal platser där det med kort varsel kan komma ändringar pga symptom kommer vi att ha en reservlista. Är platserna slut kan du skriva upp dig på den genom att skicka ett mail till info@xpel.se så återkommer vi om det skulle dyka upp en extraplats.

 

  Förnamn*
  Efternamn*
  LAN-alias*
  Födelsedatum(ååååmmdd utan bindestreck)
  Adress
  Postnummer
  Postort
  E-postadress*
  Telefonnummer*
  Församling
  Ev. allergier
  Spår
  LANKonsolBrädspel
  Jag tar med mig
  Egen datorXbox 360Xbox OnePS3PS4WiiAnnan konsolPlatt-TV (minst 32'')
  Jag godkänner XPels regler, läs dem här.*
  Jag är född 2008 eller tidigare*
  Genom att klicka i rutan godkänner du att XPel och våra samarbetspartners fotograferar och filmar dig under eventet för att använda materialet i sociala medier och i marknadsföring för XPel.
  Jag godkänner
  Genom att anmäla dig ger du oss tillåtelse att använda de uppgifter du anger för att kontakta dig om kommande event arrangerade av oss eller våra samarbetspartners. Vi kommer även att dela uppgifterna med studieförbunden Bilda/Sensus vid behov. Vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR.*

  Anmälningstiden har gått ut och lägret är fullt!

  Recent Posts

  Start typing and press Enter to search