XPel Infinite Ängelholm

 In
31
okt
torsdag
2019

XPel Infinite Ängelholm

Spelplats
EFS-Kyrkan i Ängelholm
Stad
Ängelholm
Kostnad
0,00kr
Anmälningsstatus
#

Varmt välkommen ska du vara till XPel som i höst går under namnet XPel Infinite. Detta samtidigt som vi firar 10 år! Datumen du ska skriva in i din kalender är 31 oktober – 3 november. Vad är då XPel? Det är ett läger där vi träffas och spelar datorspel, tv-spel, brädspel och har annat kul för oss! För mer information läs gärna mer under informationsfliken här på hemsidan.

Nytt för i år i Ängelholm är att vi erbjuder plats i militärtält (eller eget tält om man så önskar) under lägret så vi får plats med fler deltagare då vi har ett begränsat antal sov/golvplatser inomhus. Antar du utmaningen att sova i tält under lägret får du det dessutom 50kr billigare än om du sover inomhus.

I höst har vi följande spår:
* LAN
* Konsol
* Brädspel

XPel i Ängelholm arrangeras av Salt Ängelholm

  Förnamn*
  Efternamn*
  LAN-alias*
  Födelsedatum(ååååmmdd utan bindestreck)
  Adress
  Postnummer
  Postort
  E-postadress*
  Telefonnummer*
  Församling
  Ev. allergier
  Spår
  LANKonsolBrädspel
  Jag tar med mig
  Egen datorXbox 360Xbox OnePS3PS4WiiAnnan konsolPlatt-TV (minst 32'')
  Jag godkänner XPels regler, läs dem här.*
  Jag är född 2008 eller tidigare*
  Genom att klicka i rutan godkänner du att XPel och våra samarbetspartners fotograferar och filmar dig under eventet för att använda materialet i sociala medier och i marknadsföring för XPel.
  Jag godkänner
  Genom att anmäla dig ger du oss tillåtelse att använda de uppgifter du anger för att kontakta dig om kommande event arrangerade av oss eller våra samarbetspartners. Vi kommer även att dela uppgifterna med studieförbunden Bilda/Sensus vid behov. Vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR.*

  Anmälningstiden har gått ut och lägret är fullt!

  Recent Posts

  Start typing and press Enter to search