XPel Reloaded Högsby

 In
5
aug
torsdag
2021

XPel Reloaded Högsby

Spelplats
Svenskakyrkan Högsby
Stad
Högsby
Kostnad
0,00kr
Anmälningsstatus
#

Onlineevent: länk till twitch

 

Lägret framflyttat, mer info kommer.

 

 

Varmt välkommen ska du vara till XPel Reloaded! Datumen du ska skriva in i din kalender är 5-8 augusti, eller 4-8 augusti om du gillar brädspel och/eller rollspel lite extra!

 “Fördygnet” som vi kallar det för är ett dygn endast för brädspel/rollspel och är helt utan datorer.  

Vad är då XPel?
Det är ett läger där vi träffas och spelar datorspel, tv-spel, brädspel, rollspel och har annat kul för oss! 

Lägret kommer att hålla till i Högsby i församlingshemmet. I deltagaravgiften ingår brunch, middag, nattamacka, de aktiviteter som sker under lägret samt logement på golv (OBS ta med eget liggunderlag + sovsäck).

För mer information Kolla gärna under Informationsfliken, då det finns viktig info där.

Betalning av lägeravgiften kommer att ske via swish innan lägerstart. När du anmält dig till lägret kommer ett mail skickas ut med information kring lägret samt hur du betalar. När du betalat lägeravgiften så har du säkrat din plats på lägret. 

Angående Covid-19
På grund av rådande omständigheter har vi begränsat deltagarantalet till 50 personer för att vara säker på att vi kan hålla rätt avstånd till varandra. Om du känner av minsta lilla symptom måste du stanna hemma. Vi följer ständigt Folkhälsomyndighetens uppdateringar för att kunna göra ett så säkert läger som möjligt. Vi förbehåller oss även rätten på grund av eventuella restriktioner att begränsa eventet för deltagare mellan 13-18 år. I detta fall återbetalas hela deltagaravgiften till den anmälda över 18. Men vi hoppas givetvis att alla åldrar kan få vara med på lägret.

Eftersom vi har begränsat antal platser där det med kort varsel kan komma ändringar pga symptom, eller förändringar av restriktioner, kommer vi att ha en reservlista. Är platserna slut kan du skriva upp dig på den genom att skicka ett mail till info@xpel.se så återkommer vi om det skulle dyka upp en extraplats.

XPel i Högsby arrangeras av Salt XPel, i samarbete med Svenska Kyrkan i Högsby och EFS sydost.

Lägret framflyttat, mer info kommer.

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search