LAN
Detta spår är precis det som det låter som att det är, ett enda stort LAN. Du tar med dig din egen dator, så spelar vi så mycket vi kan, mot och med varandra. Vi kommer också försöka se till att det finns turneringar som man kan delta i beroende på intresse och spel.

KONSOL
Detta spår koncentrerar sig på konsolernas värld. Vi kommer spela Guitar Hero-turneringar, Gears of War i co-op, Mario Kart-turneringar, SUPER Smash Bros etc etc. På det här spåret skulle vi önska att alla som har möjlighet att ta med sig egna spel gör det, även om du inte har för intention att spela så jättemycket själv. Det viktigaste är bara att du märker upp spelen som är dina med ditt namn, så att de inte kommer bort!

BRÄDSPEL
Brädspelsspåret är kanske ett av de mest spännande spåren, då det är helt unikt. Vi ska nämligen spela spel här, troligen inte ”Fia med Knuff” eller ”Svälta räv”, nej här får du möjlighet att prova lite mer ovanliga spel, som du kanske inte ens visste fanns. Eller vad sägs om Carcassonne, Ricochet Robots, Samuraj eller Spank the Monkey? Givetvis kommer det även finns spel som, Settlers, Risk, Texas Hold ’Em, Yatzy, Monopol, Alias, mfl. Utbudet kan variera från läger till läger.

Start typing and press Enter to search